Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2012, 01:13 AM
Romka Romka is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Moscow
Posts: 1
Default How to buy PT 10 from avid web-site

Help me please!

I want to use Pro Tools 10 for recording, mixing, editing music.
So I have PC with windows 7 (64 bit) and firewire audio-interface “Impact twin” by tc electronics.

1. So I want to know: Will Pro tools 10 work with my system and with my interface (not native Pro tools interface)? Or Pro tools works only with native HD?

2. If want to buy pro tools 10 but first try it, can you explain please what shoud I do step-by-step?
I don’t have any pro tools programmes. I have already downloaded Pro tools 10 from avid web-site (trial version).
Now I want to buy iLok usb. And then try Pro Tools 10. But if I like it, how can I buy it from avid web-site. On web-site I found only products for upgrate/crossgrade to Pro Tools 10 from other versions.
Maybe I should buy pro tools 9 and then upgrade it to pro tools 10?

So my purpose is to buy and download pro tools 10, (paying with my Visa), from your web. iLok I will buy separately. Is it possible?
I don't want to buy boxes with this programm in the real shop.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-13-2012, 06:32 AM
promixr promixr is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: New York
Posts: 859
Default Re: How to buy PT 10 from avid web-site

What you want to do is buy this box, which comes with the iLok included:

http://imsproav.com/main/Get-Pro-Too...006518600.html

Very simple.

As far as your computer and interface- you need to provide more details about this.
__________________
Eddie Sullivan
Long Island Mac Tech
http://long-island-mac-tech.com
long.island.mac.tech@gmail.com
631 786 3924

Freelance Mac/Pro Tools tech for hire. Metro New York Area.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AVID site down again? Frank Kruse Pro Tools 10 6 04-02-2012 09:08 AM
Avid Site doesn't allow download gmillar Pro Tools 9 3 04-09-2011 09:30 AM
Avid Site Down Barry Johns 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-04-2010 09:24 PM
www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site justus1900 General Discussion 13 09-25-2010 02:34 PM
new Avid site design bornheim 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-26-2010 03:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com