Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2006, 04:19 PM
DazedAndConfused DazedAndConfused is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 51
Default Question About 002 and monitors, and upgrade?

Been through the manual. I have powered monitors that only have a digital connection. I can't find any way to connect them to the 002 and get sound. I don't have 1/4 jacks. Any ideas?

Also, I'm on 6.7 but now have a dual core processor. We've gone through the set up, and now I'm thinking of jumping up to 7.0 to use the dual core processor capabilities.

Is there anything I need to do before upgrading to 7.0? Anything with Windows I need to change?

I've searched the DUC, but it seems to pull up every single post ever made.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-23-2006, 04:32 PM
ScorchedEarth ScorchedEarth is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 73
Default Re: Question About 002 and monitors, and upgrade?

Go to I/O... in Setup and you can change the default track output to S/PDIF. To install 7.0, you need SP2 if you have XP.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-24-2006, 04:39 AM
DazedAndConfused DazedAndConfused is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 51
Default Re: Question About 002 and monitors, and upgrade?

Thank you very much for your response. I appreciate your help.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade monitors and PT crashes? bigdude Pro Tools TDM Systems (Win) 7 05-19-2010 08:34 PM
Upgrade question - can I use mbox2 micro upgrade on 002 system? spreston 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-22-2009 11:22 AM
Upgrade monitors or converters? Ian-H 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-02-2006 08:27 AM
Question about monitors mahler007 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 24 10-27-2004 10:26 AM
Question about monitors Elvisaintme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-13-2003 12:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com