Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-01-2021, 10:48 AM
lumpstar lumpstar is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: brookly ny
Posts: 16
Default 192 on tracks 25-32 No Sound On input

Running PT10 w/ 1core and 2 accels

LED's light up on front panel but signal will not pass to outputs regardless of how I configure, (even to another 192). Output LED's do not light and does not show up in pro tools. All other channels working perfectly. This is a new problem with this 192.

Pre recorded audio in pro tools plays thru outputs on channels 25-32.


Attempts to diagnose:
Checked all cables, configuration and cables.

Cleaned internal ribbon cable.

192 "identified" in Hardware window.
.
Ran DIGItest- All cards good, 192 in question not recognized.

Switched out input card.

Has anyone else experienced this? Could the 192 itself be the problem and is there a fix?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
audio input tracks sent to one aux track - how do i monitor JUST the aux input track? awhile 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-17-2010 07:50 AM
Input for new Tracks. I need a tip. Kurty B Tips & Tricks 2 08-21-2006 12:17 PM
No sound from "Aux Input" and "Instrument" tracks slowdude 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-25-2005 03:46 AM
Mbox sound input in Apple Sound Control denbee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-24-2002 12:08 AM
sound manager / sound input / 001 lsr Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-14-1999 01:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com