Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-18-2007, 07:48 AM
ichbin ichbin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: London UK
Posts: 54
Default Urgent Help Needed!!!

Ok PT 7.2. Mix session at 88.2K 24Bit. all going lovely. Suddenly PT has turned all my fades into crossfades. When ever I try to do a fade it makes it a cross fade (even at the start or end of a region!!!!) These cross fades crash PT when you try to do anything with them!!!!
Am currently saving copy of session to see if that sorts it. Never had this before. Been running solid for 6 months plus.
Any ideas??????
Reply With Quote
  #2  
Old 11-18-2007, 09:29 AM
Steve MacMillan Steve MacMillan is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 2,038
Default Re: Urgent Help Needed!!!

Does this happen with any session, or only the one song you are working on? If its only the one song, your session file could be corrupt. This happens to me several times a year. Sometimes the best approach is to load the funky session and then close it. Create a new session (by opening the funky session first, your new session shares the same timeline and i/o setup). Then import session data into the new session from the funky session. Sometimes you need to import tracks by blocks of channels, because one bad channel might be bringing the whole session down.

STeve
__________________
macmandigital.com
Reply With Quote
  #3  
Old 11-18-2007, 01:19 PM
ichbin ichbin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: London UK
Posts: 54
Default Re: Urgent Help Needed!!!

Hey thanks Steve,

I've managed to sort it by loading the original session and then importing session data (not audio) from the corrupted session. Lost a few edits but hey at least it's working:)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Urgent help is needed Labze 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 07-04-2009 08:48 AM
URGENT HELP NEEDED! roxymusik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-23-2007 12:13 PM
Urgent help needed! totemspock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-20-2005 01:48 PM
Urgent...help needed...please lemix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 08-15-2004 08:25 AM
URGENT HELP NEEDED rschweng 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-17-2002 03:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com