Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2010, 12:45 PM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 433
Default Grouped Tracks Solo question

Apparently, I've screwed some preference up by mistake......

ALL the tracks within a Group will not Solo when I press just one of the SOLO buttons. I want All the tracks within a group to SOLO whenever I press any track's SOLO button with a Group.

What's the EASY fix for this?

thanks,
__________________
MacBook Pro 2017; 16GB Ram; Protools 2024.3; OS. 12.3.1
Reply With Quote
  #2  
Old 12-16-2010, 12:52 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,606
Default Re: Grouped Tracks Solo question

right click on the Group name in the Group list > select Modify
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 12-16-2010, 01:46 PM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 433
Default Re: Grouped Tracks Solo question

and then....?
__________________
MacBook Pro 2017; 16GB Ram; Protools 2024.3; OS. 12.3.1
Reply With Quote
  #4  
Old 03-03-2011, 12:36 AM
Mixgeneral Mixgeneral is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Chicago
Posts: 37
Default Re: Grouped Tracks Solo question

Click on Modify Groups, go to attributes and select Solos under Record Enable, Input monitoring option left hand side
I would also select Follow Globals if that helps
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bug report-- solo playlists among grouped tracks only works if mix group is selected Gems Records Pro Tools 11 4 12-26-2013 09:21 AM
Protools 10: mute and solo aren't working. (Solo safe is not on any of the tracks.) charlottewrinch macOS 2 04-14-2012 05:32 PM
Some how grouped all tracks RareBreedMetal Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-11-2011 08:39 AM
Grouped Track Playlist solo shortcut??? Epik Productions Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-25-2010 09:51 AM
all tracks are grouped together Cayotic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-06-2005 11:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com