Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2009, 08:51 AM
OfficialYoungDiz OfficialYoungDiz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 6
Default "Bounce to disk" problem!

Everytime i try to bounce a song, protools gets up to about 30 seconds of the sound then it gives me the buffer error warning. Is there any way to export songs other than bounceing them or is there a way to fix the buffer problem? (By the way i've already played with the buffer settings and it did no good, and im using 7.4)
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2009, 08:52 AM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 17,332
Default Re: "Bounce to disk" problem!

Is this a new issue on this system? What interface are you using? What OS are you running? You might want to post a Sandra report on your system as outlined in this thread.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools Ultimate 2021 HDX
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error message when trying to "Bounce To Disk" AltEnd Pro Tools M-Powered (Mac) 1 08-21-2010 10:26 AM
ProTools 7.4 - Bounce to Disk -"more" is not a playback level Grimnorthmedia Pro Tools M-Powered (Win) 0 06-27-2010 08:43 AM
"Cannot complete the Bounce To Disk Command" central node 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-28-2009 04:57 PM
"bounce to disk" stutter problem calden Digidesign Hardware & Software 2 07-06-2003 04:42 PM
Bounce to Disk Error "87" Ke productions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 08-09-2001 04:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com