Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-03-2010, 06:09 AM
DJLilSteve DJLilSteve is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 41
Default Plug-In Will Only Show On Drop Down Menu

i have installed ssl 4000 1.2 and it will only show on the drop down menu on pro tools 6.4 le and will not allow me to put it on a channel by itself when before it did .... anyone know the deal ? do i need to unistall all waves n re install back ?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maschine 2 AAX does not show up in Plug-In Drop Down PT11 Demo johnnybregar Virtual Instruments 1 02-28-2014 01:41 PM
Plug Ins I have uninstalled still show in Plug Ins menu Robusto Windows 4 12-28-2013 02:43 PM
Favourites in PT Drop Menu ThisIsSick Tips & Tricks 1 09-26-2009 06:12 AM
Some plugins don't appear in drop down menu. lowfreq33 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-17-2006 08:41 PM
Waves Plugs show up twice in Plug Ins Menu Delusion 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-05-2003 09:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com