Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2006, 02:54 PM
Tympanic Tympanic is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: OKC, OK
Posts: 33
Default PT 7.3 on core 2 imac, buffer problems (HELP)

I'm running a 20" imac 2.16 GHz intel core 2 duo with a gig of memory with PT 7.3. I loaded up a track from 7.1 which worked fine on my PC and macbook pro. And now I can't even play 4 bars into the track without getting buffer errors. I tried raising my buffer to 1024 and cpu usage to 99% and still no luck. Before I could lower my buffers to 256 for tracking on this same song and had no problems, but not with 7.3. I'm using a firewire drive as well. Before this would run straight off my laptop. Any suggestions. The only thing I can think of other than 7.3 having bugs is I have 2 gigs of ram on my laptop and my pc, and only one on my new machine.??? Help guys
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
imac core audio problems skater 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-20-2010 04:39 AM
iMac Core Duo or Quad Core? mixaudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 11-12-2009 10:02 AM
Digi003 on a new IMac Buffer issues Rob.Hamlin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-19-2007 12:21 PM
mbox 1 and new iMac 20" core audio major problems. Loquacious1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 10-14-2007 01:06 PM
Core Audio problems on Intel iMac with Digi 002 hroar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 26 12-06-2006 03:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com