Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-30-2001, 07:56 AM
darla darla is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: nashville
Posts: 98
Default PT 5.1.1 & MMC-Can\'t get it to work...

I've been trying to lock up PT to Adat via MMC using a DTP. PT is the clock & address master. I can input a locate point to PT & the Adat will chase to that location, however, when I hit play in PT the transport locator goes to 00.00.00 & sits there. Any clues? Thanks.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio Suite plugins that work in 10, do they work in 11? David Sandwisch Windows 1 08-10-2013 08:14 PM
The plugs that WORK and DON'T WORK on 7.0 The Mink 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 16 02-10-2006 10:12 PM
New Mic won't work DougSt.Louis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-12-2002 09:06 AM
How does Direct Connect work?? (Does it work well??) tommydee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-18-2001 08:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com