Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2003, 11:35 AM
OpusFluke OpusFluke is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Berkeley, CA
Posts: 25
Default Trouble installing IK Multimedia\'s T-racks

Does anybody know any secrets of getting T-racks to install properly? I have a dual 1G MAC, running osX and the latest updates for it and Protools. The installation seems to work (it claims to be installed), but when I launch protools, no registration screen appears, and the plugins are not available from the pulldown menus. They seem to be in the right "plugins" folder within DAE. Any advice?

IK multimedia's site is down, again, so I'm posting here.

Opus
__________________
The church is near, but the way is icy. The tavern is far, but I will walk carefully.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help, I have trouble installing my HD2 on my Mac OS X juanpastudios Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-29-2012 02:20 PM
Trouble with T-Racks Standalone - can't hear anyth CassidyGT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-01-2005 12:33 PM
trouble installing AmpliTube, SampleTank & T-Racks roark 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-10-2004 11:37 AM
Just tried IK Multimedia's T-RackS PRS4LIFE 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-20-2004 06:37 PM
Trouble installing PT 5.3.1 Dave Steinwedel Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-06-2003 02:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com