Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-25-2013, 10:01 PM
DFT DFT is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: SoCal
Posts: 113
Default Structure Installatio Issue

I bought the PTIEP download. I installed Strike, Transfuse, Velvet and Hybird without a hitch ... but waited on installing Structure until I could rearrange a little space on my hard drive.

As I go to install now in Win7, I keep coming upon a problem of the installer stating it cannot find the "Structure Content 2" folder.

I downloaded all the content folders, including Structure_Content_2_win_v11_65647.zip.

When I unzip this file (as well as the others) it creates the following folder structure:

Structure\ Structure Factory Libraries\ Structure Encrypted Samples\ Samples DVD 2.

Structure Encrypted Samples also includes Sample DVDs 1 v1.1, 3, 4 & 5. These folders contain the *.big files and no further sub-folders.

The included 'Structure Installation.txt" file states: Create 'Structure Factory Libraries' folder inside folder containing setup file.

Well I didn't have to do that, as unzipping creates and populates the 'Structure Factory Libraries folder.

I don't have room on my C:\ drive, so I unzipped the content zip files in the same directory where I've placed Strike, Transfuser, etx. When asked where to install content I select that path to the Structure folder.

The installer begins setting things up in the Common Files\ Digidesign\ DAE folders ... then stops and states it cannot find 'Structure Content 2.' I've started the installer inside the Structure folder at the level of the Libraries folder and one level higher. Each time it requests the 'Structure Content 2' folder location. I've redirected to every folder level in the path ... but it continues to tell me it cannot find that folder. I've even tried renaming 'Samples DVD 2' to 'Structure Content 2,' but that doesn't work either.

Any help would be greatly appreciated!

DF
__________________
PT10 Win7 x64 Dell 690P Dual Dualcore Xeon 3.0Ghz 16Gb Ram, UAD2 Quad (2), Steinberg MIDEX8 (2), RME HDSPe and A&H ZED R16 FW.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-25-2013, 10:19 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,737
Default Re: Structure Installatio Issue

If the path name is too long, it can cause a problem. I suggest putting the installer and the content on the root of whatever drive you have it on.


Buttdialed by me & Tapatalk
__________________
James Cadwallader

Mac Studio, 64GB RAM, 1 TB SSD, Glyph 2TB USB3 HDD, Mac OS Monterey 12.6.

Pro Tools Ultimate 2022.9, HD Native, Focusrite Red 8Pre (Mac)
Pro Tools 2020.12, Mbox3 (Win)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
  #3  
Old 04-26-2013, 02:13 AM
DFT DFT is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: SoCal
Posts: 113
Default Re: Structure Installatio Issue

Quote:
Originally Posted by Top Jimmy View Post
If the path name is too long, it can cause a problem. I suggest putting the installer and the content on the root of whatever drive you have it on.


Buttdialed by me & Tapatalk
Thanks ... I'll give that a shot.

Can you confirm whether placing the installer inside the Structure folder at the same level as the Libraries folder is correct and whether the Sample DVD 2 is the target that 'Structure Content 2' refers to?

Thanks.

DFT
__________________
PT10 Win7 x64 Dell 690P Dual Dualcore Xeon 3.0Ghz 16Gb Ram, UAD2 Quad (2), Steinberg MIDEX8 (2), RME HDSPe and A&H ZED R16 FW.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-26-2013, 02:15 AM
DFT DFT is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: SoCal
Posts: 113
Default Re: Structure Installation Issue

I should add, is this the right place for help with this or should I go over to Airmusictech?
__________________
PT10 Win7 x64 Dell 690P Dual Dualcore Xeon 3.0Ghz 16Gb Ram, UAD2 Quad (2), Steinberg MIDEX8 (2), RME HDSPe and A&H ZED R16 FW.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-26-2013, 09:48 AM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,737
Default Re: Structure Installatio Issue

Quote:
Originally Posted by DFT View Post
Thanks ... I'll give that a shot.

Can you confirm whether placing the installer inside the Structure folder at the same level as the Libraries folder is correct and whether the Sample DVD 2 is the target that 'Structure Content 2' refers to?

Thanks.

DFT
As far as I know, this is correct. I have the DVDs so it works different for me. Yes, this is the place to get help for the PTIEP.


Buttdialed by me & Tapatalk
__________________
James Cadwallader

Mac Studio, 64GB RAM, 1 TB SSD, Glyph 2TB USB3 HDD, Mac OS Monterey 12.6.

Pro Tools Ultimate 2022.9, HD Native, Focusrite Red 8Pre (Mac)
Pro Tools 2020.12, Mbox3 (Win)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue With Structure 2.0 DonaldM Virtual Instruments 3 01-02-2014 11:23 AM
structure issue pinnacle Pro Tools 10 1 08-24-2012 02:20 AM
A DIFFERENT issue with Structure Free (I think) spydog Virtual Instruments 1 07-06-2009 09:58 PM
Structure Issue insanesounds Virtual Instruments 12 08-23-2007 10:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com