Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-12-2008, 09:52 AM
jjsoundoc jjsoundoc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Boston
Posts: 124
Default -9073 freeze, audio and or video issue?

Finding projects will occasionally stop with a -9073 (FW unable to keep up) message. This will happen even in sections with few tracks and few edits.

Not sure if it's related, but after recording video, will sometimes get warning that video didn't record and video won't be in timeline. I've found that if I re-launch PT, I can re-import video. (It really had recorded.)

Have HD4, Glyph drives, and Mojo. Using seperate FW busses, and have video and audio on seperate drives.

Any help much appreciated.

JJ
Reply With Quote
  #2  
Old 11-12-2008, 10:31 AM
hummerZ hummerZ is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: NYC
Posts: 264
Default Re: -9073 freeze, audio and or video issue?

this just happened to me, similar situation. video out firewire, audio drive on separate FW bus, video drive on ATA. turned out that it was my audio drive. replaced it, so far no problems.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2008, 10:40 AM
jjsoundoc jjsoundoc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Boston
Posts: 124
Default Re: -9073 freeze, audio and or video issue?

I'll try another drive. Thanks
JJ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9073 Drive or Firewire Issue? philip888 Windows 6 02-16-2013 05:50 PM
Anyone Resolve the 9073 Issue? Kbiastre macOS 2 01-18-2012 05:35 PM
Audio for video issue...never had this problem before... murph16 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 10-05-2009 04:28 PM
7.4 freeze with video karaho 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-25-2008 04:48 AM
video freeze jdb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-05-2001 07:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com