Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-08-2006, 04:45 AM
TAFF TAFF is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Wales,UK
Posts: 161
Default Soundminer Le and 7.2

We are having problems reinstalling Soundminer LE after purchasing 7.2. It doesn't appear as a plug in. Anybody got it working with 7.2.? It looks like the 7.2 installation has overwritten something in the digirewire app.

Cheers

Paul McFadden
Sound Designer
Doctor Who
Reply With Quote
  #2  
Old 08-08-2006, 06:39 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,997
Default Re: Soundminer Le and 7.2

See this

other thread
__________________
PTHDn 2024.3.1 (OSX13.6.7), 8x8x8, MacPro 14,8, Decklink SDI 4k, SYNC HD, Nanosyncs HD, 64GB RAM, Xilica Neutrino, Meyersound Acheron
Reply With Quote
  #3  
Old 08-08-2006, 07:43 AM
TAFF TAFF is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Wales,UK
Posts: 161
Default Re: Soundminer Le and 7.2

Well I've got the Digirewire plug in the right folder plus the latest soundminer engine but it still won't appear. I'm totally lost without it as all our DEVA and PD6 files (and FX) are databased using soundminer. I'll email Steve or Justin at Soundminer to see what they say

Thanks anyway Frank

Paul McFadden
Sound Designer
Doctor Who
Reply With Quote
  #4  
Old 08-10-2006, 10:53 AM
crg crg is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 35
Default Re: Soundminer Le and 7.2

This is on the Soundminer site:

Special note regarding Pro tools 7.2

Pro Tools 7.2 installer appears to not install the Rewire DLL and, in some cases, remove the Soundminer engine. ......In short, you have to manually make sure that the most recent soundminer engine for LE (cs10) or full (cs12) is in your Main Library/Application Support folder and that the most current Rewire DLL (1.7 - it must be this version) also resides there. As a final check we would suggest you also make sure Digi has installed the Digi Rewire plug-in in their plug-in folder. You can get the latest Rewire DLL from Propellerheads directly:


http://www.propellerheads.se/downloa...e=misc_updates
Reply With Quote
  #5  
Old 08-10-2006, 01:22 PM
Noiz2 Noiz2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Detroit MI & SF CA
Posts: 1,989
Default Re: Soundminer Le and 7.2

Beat me to it. I was just about to post the same clip.
__________________
www.scottkouesound.com
SK
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Soundminer or?? soundboy35 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-27-2015 07:24 AM
Soundminer XP stealth Post - Surround - Video 1 08-11-2008 05:49 PM
Soundminer or others?? soundboy35 Post - Surround - Video 5 02-06-2008 02:44 PM
SoundMiner for PC? MGagnon General Discussion 2 09-01-2003 09:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com