Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2003, 07:40 PM
troswalt troswalt is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 23
Default disk allocation problems

I was working on PT 5.2 LE on my old machine with my Mbox. I just got a new 12" powerbook and I'm still using my previous glyph net external drive which houses my sessions. I upgraded to 6.1.1, and I plugged in my glyph drive and was able to open and work on several sessions, both new and old. no problems. then I went back to my old machine and did some work on 5.2 with the glyph on a certain file. now, I've plugged everything back into the new powerbook, and when I open ANY session, it first says things like the disk allocation has changed or is invalid, and that files are not in the right place or invalid, and it basically doesn't work. if a session even opens, there nothing there. ! Please help. I've over three months logged into a current project that I'm trying to finish.
-t
_________________
old - PT LE 5.2 iMac DV SE G3 OS 9.2 w/Mbox
new - PT LE 6.1.1 Powerbook 1Ghz G4 OS X 10.2.8 w/same Mbox
Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2003, 08:55 AM
RinnyTin RinnyTin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: NYC
Posts: 365
Default Re: disk allocation problems

first of all, make sure all the audio and files for each song are in the correct folder, you should have a folder for each song, within which is the session file, an audio files folder, and a fade files folder. In the future, when you open a session and you're going to record audio, check the disk allocation window and make sure new audio will end up in the correct place on the firewire drive and not on your internal drive. When you open the session, if it says the disk allocation has changed, say fine. If it says it's missing audio files, direct the session to the correct audio files folder, it should be able to reassociate the regions in your edit window to the correct files. Good luck.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
having disk allocation problems dwayne00 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-27-2006 10:07 AM
disk allocation problems alnoose Post - Surround - Video 4 10-01-2005 11:16 PM
Disk Allocation problems when using template mrufino1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-13-2005 12:10 AM
Disk Allocation Problems Help! Infynity 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-27-2004 12:48 PM
6.1, MIDI problems and disk allocation N.E.R.D 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-01-2003 05:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com