Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-01-2004, 06:39 AM
Escape Escape is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Greece
Posts: 176
Default A question for the computer experts

ProTools works great but i think there is a conflict with my cdrw.I get this window error"Protoolsle.exe-No disk"and then it sais There is no disk in the drive.Please insert a disk into drive E.The options that i have are these:CANCEL,TRY AGAIN,CONTINUE.What ever i choose pro tools works,but why i have this error?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-01-2004, 12:52 PM
Allen Hallada Allen Hallada is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Sun Valley, ID
Posts: 6,686
Default Re: A question for the computer experts

Quote:
ProTools works great but i think there is a conflict with my cdrw.I get this window error"Protoolsle.exe-No disk"and then it sais There is no disk in the drive.Please insert a disk into drive E.The options that i have are these:CANCEL,TRY AGAIN,CONTINUE.What ever i choose pro tools works,but why i have this error?
Sounds like a driver issue with this CDRW or a bad drive. Make sure it is connected properly first. Try reinstalling the driver again from the manufacturer CD and if that doesn't work get a new drive from www.newegg.com for 34.00. Lite-On 32x52x32.

Good luck,
Allen
Reply With Quote
  #3  
Old 02-01-2004, 02:22 PM
Escape Escape is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Greece
Posts: 176
Default Re: A question for the computer experts

It worked just fine with my other pc.I don't have any drivers for the cdwr but i'll check the official website.Thanks Allen
Reply With Quote
  #4  
Old 02-01-2004, 02:56 PM
Roy Howell Roy Howell is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Memphis
Posts: 8,635
Default Re: A question for the computer experts

It's probably referring to your floppy drive. Read both 'qbert1' and RUN RUN's posts in the thread below, and see if this solves it.
-Roy

http://duc.digidesign.com/showflat.p...rue#Post467255
__________________
rh music
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer experts have you heard of this computer maker? garnoil General Discussion 3 07-07-2013 06:05 PM
Question for the experts about having PT7 and 8 on same computer johnnyv Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-13-2009 04:45 PM
AD-DA question for the experts... VOstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 10-10-2008 06:32 PM
All protools/computer experts help Bushbabie21 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-11-2006 06:45 PM
Computer experts PLEASE HELP!!! bstaley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 01-18-2003 12:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com