Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-09-2021, 04:04 PM
SmithWestern SmithWestern is offline
Member
 
Join Date: Feb 2021
Location: Sydney
Posts: 1
Default Audio not importing with video

Just upgraded to macOS Mojave Version 10.14.6 and Pro Tools Ultimate Version: 2020.12.0. All working like a dream BUT when I import a video (either through File ▶︎ Import or drag and drop) the audio DOES NOT import, even when I check the ‘import audio’ option. Any solutions?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2021, 12:01 PM
junkgear's Avatar
junkgear junkgear is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,921
Default Re: Audio not importing with video

What type of file are you importing? Do you have the additional codec packs installed? You can check the Avid Qualified Video formats article for a list of things to look for.
__________________
Will

System Details
Reply With Quote
  #3  
Old 02-26-2021, 12:17 PM
devinemke's Avatar
devinemke devinemke is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: NYC
Posts: 164
Default Re: Audio not importing with video

please see this thread
__________________
Devin Emke
Audio Post Production
Saturday Night Live, NBC
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video Import - Not importing Audio MPVoiceovers Pro Tools 2019 4 05-08-2020 12:27 PM
Importing Video and Audio ProsTools macOS 1 02-29-2016 05:58 PM
Not Importing Audio From Video GTBannah Pro Tools 11 0 09-21-2014 04:44 PM
No audio in PT9 session after importing video MikeSz Windows 0 03-27-2013 07:13 AM
Importing video into a PC: audio messed up j20056 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-24-2002 09:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com