Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post    Community Terms of Use    Help Us Help You

Knowledge Base Search    Community Search    Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Sketch

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-20-2023, 01:57 AM
Nick Camaron Nick Camaron is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Somewhere in the vicinity of Alpha Centauri, MW
Posts: 163
Default Import Sketch to Protools only 0dBd Clips?

Hi,
I hope Im missing something here. When dragging a Scene from Sketch to Protools it merely places the audio clips on new Tracks. Without the Volume Balance and FX Adjustments from Sketch? The Volume Balance not even represented in Clip Gain???
So basically when dragging to Protools one has to start mixing all over again???

Can anyone confirm that this behavior is supposed to be like

Last edited by Nick Camaron; 10-21-2023 at 07:16 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-20-2023, 08:35 AM
tope d's Avatar
tope d tope d is online now
Avid
 
Join Date: Jul 2015
Location: Worldwide
Posts: 666
Default Re: Import Sketch to Protools only 0dBd Clips?

Quote:
Originally Posted by Nick Camaron View Post
Hi,
I hope Im missing something here. When dragging a Scene from Sketch to Protools it merely places the audio clips on new Tracks. Without the Volume Balance and FX Adjustments from Sketch? The Volume Balance not even represented in Clip Gain???
So basically when dragging to Protools one has to start mixing all over again???

Can anyone confirm that this behavior is supposed to be like
Hi! Have you already tried the latest version? is the same thing happening?
__________________
-Tope

To create a support case with Avid Support, go to https://www.avid.com/learn-and-suppo...-music-support

www.topedomingo.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bulk import of clips from clips bin? johnnyv Pro Tools 13 01-11-2023 02:30 PM
Import Session Data - no clips bitconductor Pro Tools 2019 3 10-30-2019 12:57 PM
Import All Clips? seanmccoy Pro Tools 12 4 10-28-2017 09:51 AM
Finding clips in the clip bin after import spenedit Pro Tools 12 1 10-08-2015 02:53 PM
ProTools as an etcha-sketch? Jeff Schmidt Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-15-2002 12:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com