Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-02-2012, 09:55 AM
dngillespie dngillespie is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New York City
Posts: 2
Unhappy Levels fine, record-enabled, not recording, please help

Hi there,

I'm currently trying to record. I have my inouts set up and I am getting good levels on the track. I have record-enabled the track, and hit record on the transport window. When I start recording however, the track is silent, nothing is getting picked up.

I have *no* idea why this is happening. I've tried shutting down and re-starting with nothing but Pro Tools open, I'm not having any luck.

Any assistance is appreciated, thanks.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Record Remains Enabled After Recording Ends Toonvox Pro Tools TDM Systems (Win) 2 09-24-2023 12:02 PM
Levels fine, record-enabled, not recording, please help dngillespie macOS 3 03-03-2012 09:11 AM
Send levels where fine, now too low? mr.armadillo Post - Surround - Video 3 06-30-2011 10:21 AM
Profire 2626 Recording into pro tools with no output on record enabled track finkbmx Pro Tools M-Powered (Mac) 0 10-15-2009 09:02 PM
Record enabled tracks, setting levels LSW 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-23-2006 08:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com