Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-23-2011, 09:53 PM
RC.ThaEngineer RC.ThaEngineer is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 16
Default USB Audio Driver killing off my Mbox

Running PTLE 8.0.4 on : i7, 12GB RAM, Win7, 64 bit.

I got myself one of those USB turntables and finally got it working. I installed the "Ploytec USB Asio Driver 2.8.40" for Win7 x64. The turntable worked, and I sampled a record, which I thought was great .. but the victory was short lived. I opened up Pro Tools to start messing with the sample, and even though my Mbox2 was connected, lights on, Pro Tools could not "locate digidesign hardware"

Obviously the USB Asio Driver has created a conflict, because nothing had changed and Pro Tools opened fine before I installed the driver.

I managed to open up the Control Panel for the new USB Asio Driver using Reason. My Mbox was being recognized by the driver .. I tried everything I could, including pointing the driver to the USB turntable for Input/Output, but nothing would allow Pro Tools to recognize my Mbox again.

Wondering if anyone has had experience with this driver, or this sort of thing? I need a USB Audio driver to get audio from the turntable, but I obviously also need to run Pro Tools.

Any ideas?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8.04 MBox 2 Audio Driver problem Qusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-10-2010 08:52 AM
Mbox 2 as audio driver trumpman Pro Tools TDM Systems (Win) 1 04-21-2010 07:09 PM
Driver OK, but NO AUDIO from Mbox 2 Pro in Vista 64 andrewphelps 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 05-15-2008 07:42 AM
Core audio driver for mbox Alex T. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-12-2008 05:29 PM
Core Audio Driver for Mbox schuey100 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-09-2003 04:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com