Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-01-2010, 01:25 PM
martin coria martin coria is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Buenos Aires
Posts: 42
Default Amplitube 3 issue

Hi all, how can i do to hear a preset and record it at the same time ??. Because sometimes i have to record the guitar ¨clean¨ and then process it with the plug in...it is useless for solos for example...anyone ?? Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-01-2010, 02:03 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Amplitube 3 issue

Try the tutorial on my website... How to record amp simulator plugins in Pro Tools

I think you will find the information useful.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amplitube 3 / audio issue S9uga macOS 0 04-10-2012 01:21 PM
Digi 002 Power Harness Issue or Firewire Chip Issue? Nish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 35 05-07-2010 01:25 PM
Issue with PT 7.4 and Amplitube 2 LE drumrabbi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-11-2009 07:43 AM
Issue with Amplitube Plug-ins Delay and Pro Tools Bonjourmate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-14-2007 12:13 PM
PT/Mbox issue with Amplitube ongaku 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-15-2004 08:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com