Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-28-2004, 03:40 PM
PGB PGB is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
Default HELP!!!- Failure in syncronizing fade files

Im running pro tools le 6.0 on a G4 for digi 001. My external HD files are acting up and I'm getting an error message concerning NEOACCESS during sync of fade files. Can anyone help?
__________________
G4
Digi 001
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2004, 07:11 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: HELP!!!- Failure in syncronizing fade files

Hi,
You can usually resolve this by trashing the Digidesign Databases folders on the root of your drives and running repair disk permissions from the Apple disk utility on your system drive. Let us know if this does not resolve things for you.

Thanks,
Digidesign Tech Support
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-29-2004, 03:51 PM
PGB PGB is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 3
Default Re: HELP!!!- Failure in syncronizing fade files

Will this destroy my already recorded session that i am recieving the error messages on?
Please reply..... Thanks.

PAUL
__________________
G4
Digi 001
Reply With Quote
  #4  
Old 06-30-2004, 02:38 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: HELP!!!- Failure in syncronizing fade files

Hi,

This will not effect your sessions the database folders contain indexing information that DigiBase uses.

Thanks,

Digidesign Tech Support
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Synchronizing Fade Files/Audio Files (Task Window) rtcstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-23-2009 10:52 AM
Syncronizing Audio Files with PT 7.4 deepbleu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-22-2008 05:40 PM
fade files and elastic audio files in wrong place studiojb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-14-2008 02:56 PM
PT thinks FADE FILES are AUDIO FILES DMK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-10-2004 03:24 PM
where have my fade files gone?? otto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-08-2001 11:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com