Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-17-2003, 09:03 PM
Lucas Lucas is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Dobbs Ferry, NY, USA
Posts: 19
Default Core Audio Driver v1.2 & iChat AV Conflict

G4-933, Mac OS 10.2.6, PT 6.0.1, HD2, iChat AV Public Beta, iSight,
Cable Modem, Ethernet, No Airport.

I was trying to use iChat AV for a week! with my friend.
I installed Digidesign Core Audio Driver v1.2 and was trying put audio out from
HD Interface. My friend can have my picture and voice, but I didn't... [img]images/icons/frown.gif[/img]

His side, "Connection Doctor" of iCaht AV tells almost Video 100% and Audio 100%.
My side's Connection Doctor tells Video 100%, but Audio 0% always!
iChat AV will not open other side's video when you not receiving
both Video and Audio data TOGETHER.
I changed ethernet hub/switch, update firmware of hub/switch, checking firewall setting, etc...
I think that I really did everything, but no luck.... [img]images/icons/mad.gif[/img]

Today, I started test again with my friend, then suddenly open up the window!
I could see my friend's face, but no audio....
then I realized that I forgot to turn on my HD interfaces... Wait a minutes!!! [img]images/icons/shocked.gif[/img]

I quitted iChat AV and tried to open again, it's smoothly happening right situation!
I plugged mini jack analog audio output of my G4 to my amp.
I could hear his voice clearly!!!
I turned on HD interface and restarted computer, then go back to nightmare... [img]images/icons/mad.gif[/img]

This is a BUG!!! or Digidesign Core Audio Driver v1.2 is not compatible
with iChat AV yet, at least TDM version.
iChat AV is a great communication tool of next era.

Digidesign Core Audio Driver need to be update as soon as possible from Digi. [img]images/icons/cool.gif[/img]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Core audio conflict with M-powered firewire driver bom619 Pro Tools M-Powered (Mac) 3 11-02-2008 06:02 PM
Core Audio and Roxio Jam conflict MitoPro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 01-13-2007 09:07 AM
iSight - iChat AV w/ Digi core audio - problem jeremyroberts Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-29-2005 11:02 AM
Digi Core Audio and iChat AV? SWW 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-25-2004 08:47 AM
iChat >>Core Audio 6.1>>digi001. Any Luck so far? EjA 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-22-2003 04:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com