Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2013, 07:37 AM
byxx byxx is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: N/A
Posts: 36
Default DIGI002 Latency Issues with Logic

Hi,

My system consists of a Digi002 and PTLE 8.0.5.
Heres some Problems I have at the moment, so thanks very much for advice...!!!
  • After upgrading the the 002 driver to 9.0r3 I cant record MIDI anymore.
  • I use the Yellow Tools Independence Pro Sampler which is recognized, but appears as Blank Page in the PlugIn window

    http://tinypic.com/r/vwvo5g/6
When recording in Logic (at Buffersize 1024), the Signal is recorded late (Please note: not a monitoring issue, whilst using a Mackie Mixer for direct input). Same setting in PTLE8, no issues

After upgrading my Driver here
http://avid.force.com/pkb/articles/d...02-003-Drivers

it is not possible to record MIDI Signals from my Keyboard although I see the MIDI indicator at the 002 blinking when playing.

Is there audio latency when I send the audio stream via 1) MBox2 and 2) 002 with two ADAT cables to my Fireface800 (which has 2 Adat Ins) which would occur as phasing problems in the mix.

Thank you again
Best regards
Tim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recording into Logic Pro 9 via Protools-Latency issues quefijo Pro Tools 10 0 08-22-2012 05:47 PM
Latency Issues - changing latency has no effect Kippa-Dee Pro Tools M-Powered (Win) 1 07-15-2010 08:39 PM
Latency when using Logic with DIGI002 Marcoma 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-12-2007 12:05 PM
Latency issues when bypassing Digi002? Thomas Juth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 11-14-2005 09:53 PM
Digi002 vs. Mbox Latency? ThatHitSound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-21-2003 06:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com