Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-12-2014, 10:00 AM
noiseboyuk noiseboyuk is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: UK
Posts: 1,875
Default iZotope Insight crashing PT10

Anyone else had this? Just getting to grips with Insight in 10.3.7. Seems ok in real time use, but when I try to use it as an offline process via AS, it seems to bring the entire system down. Out of 4 attempts, twice its done it ok, once has permanently frozen the entire computer and once resulted in a drunken mouse and no other response, again requiring the power off at the mains. All other plugins have been behaving fine.

If I could figure out how to do faster than real time analysis on any other host (RX3 / Audition etc) I'd try it there, but there only seems to be real time options there.

System - Win 7 64 bit SP1, PT 10.3.7 CPTK, RME Babyface, i7 4930, 64gb RAM
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2014, 02:50 PM
alexeymohr alexeymohr is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Burbank, CA
Posts: 50
Default Re: iZotope Insight crashing PT10

Are you looking to do faster-than-realtime LKFS reading? If so, there are a number of other plugin options that can accomplish this as well. The Avid Pro Limiter comes with an add-on audio suite plugin called Pro Limiter Loudness Analyzer that does what you're looking for very well.

There's also the Dolby Media Meter.
__________________
- Alexey Mohr
https://www.parkstreetpost.com
Reply With Quote
  #3  
Old 08-28-2014, 09:38 PM
JeremyG JeremyG is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 22
Default Re: iZotope Insight crashing PT10

Same problem on MacPro running PT11HD. Insight fine as plug in on channel, crashes PT when i try to open in audio suite.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-29-2014, 01:21 AM
noiseboyuk noiseboyuk is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: UK
Posts: 1,875
Default Re: iZotope Insight crashing PT10

I had this for a while, but the problem has gone away now. Make sure Insight is the latest version, and go to 10.3.9 - it must have been one of those that fixed it for me.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-16-2015, 09:23 AM
Arno Peeters's Avatar
Arno Peeters Arno Peeters is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Zoutkamp, The Netherlands
Posts: 1,140
Default Re: iZotope Insight crashing PT10

Just installed a virgin system and still it brings down my PT11 HD Native
__________________
Arno Peeters
Tape TV Productions
Reply With Quote
  #6  
Old 06-16-2015, 11:46 AM
V5V's Avatar
V5V V5V is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Vancouver
Posts: 543
Default Re: iZotope Insight crashing PT10

Quote:
Originally Posted by alexeymohr View Post
Are you looking to do faster-than-realtime LKFS reading? If so, there are a number of other plugin options that can accomplish this as well. The Avid Pro Limiter comes with an add-on audio suite plugin called Pro Limiter Loudness Analyzer that does what you're looking for very well.

There's also the Dolby Media Meter.
I haven't looked closely, but I didn't see a way to specify the loudness standard in Pro Limiter. Did I miss it, or is it fixed? If the latter, anyone know off the top of your head which standard it's using (if any)?
__________________
Lorin Schultz
V5V Audio
Vancouver, BC Canada
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Protools 8 HD also Izotope Insight TVPostSound Buy & Sell 3 04-19-2016 09:06 AM
Izotope Insight RecRoom Post - Surround - Video 27 12-13-2013 04:14 AM
Izotope RX3 Advanced upgrade include Insight ?? vudoo AAX Plug-ins 3 09-25-2013 10:39 AM
Izotope Ozone 3 crashing Pro Tools 7 pcombs Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-15-2006 06:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com