Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-03-2023, 11:43 PM
lonestarparis lonestarparis is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 200
Default STRIKE doesn't run anymore

Hi forum,



You don't see me posting often, because my IMAC late 2013, OS 10.8.5 and ProTools 10.3.7 have been running smoothly.


But at the moment STRIKE (update 1,5) will not run anymore. I hope you can help me get it back on track.



I get these error messages:



"Error #-192 Unknown error"
"Protools could not load the following plugins, either no valid authorisation could be found, the ILOK key was not connected, or plugin was damaged"


After re-installing STRIKE 1.0 (both cd's) and starting ProTools again, I get "The following plugins were made inactive, because they could not be found in the plugin folder STRIKE (1)"



My question: should I de-install my STRIKE plugin and re-install it?


Best regard
C
__________________
PT 10.3.7
iMac late 2013
OS X 10.8.5
Digi 002 console
Novation 25 sl mk 2 controller
Focusrite Platinum Voicemaster pro
AKG 451 C matched pair
AKG 414 C XLS matched pair
Sennheiser 406 T matched pair
Mackie HR824 mk2

lots of fine guitars


homestudio, retired guitar teacher, enjoying life and recording

Last edited by lonestarparis; 10-04-2023 at 12:29 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-03-2023, 11:56 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 24,893
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

First reinstall the plugin and try again.

It says you have authorization issue. Check the compatibility of your iLok license manager, in case you have mistakenly updated it to incompatible (to your old system) version you may need to ask iLok for an older installer.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2023, 07:50 AM
lonestarparis lonestarparis is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 200
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

Thank you for your reply.



I did re-install STRIKE 1.0 and 1.5. But when I want to start it I get the error
that it is "not in the plugins folder".


How can I place STRIKE in the "plugins folder"? I can't find this folder. What is it's location?
__________________
PT 10.3.7
iMac late 2013
OS X 10.8.5
Digi 002 console
Novation 25 sl mk 2 controller
Focusrite Platinum Voicemaster pro
AKG 451 C matched pair
AKG 414 C XLS matched pair
Sennheiser 406 T matched pair
Mackie HR824 mk2

lots of fine guitars


homestudio, retired guitar teacher, enjoying life and recording
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2023, 08:04 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 24,893
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

RTAS: /Library/Application Support/DigiDesign/Audio/Plug-Ins
AAX: /Library/Application Support/Avid/Audio/Plug-Ins
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-04-2023, 11:46 AM
lonestarparis lonestarparis is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 200
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

I'm afraid I'm as good with computersoftware as I am with my car's engine: not good at all.


I tried practicly the entire afternoon and big part of the evening, deleting STRIKE, re-installing, unable to find how to get STRIKE on the right location.


Very frustrating..
__________________
PT 10.3.7
iMac late 2013
OS X 10.8.5
Digi 002 console
Novation 25 sl mk 2 controller
Focusrite Platinum Voicemaster pro
AKG 451 C matched pair
AKG 414 C XLS matched pair
Sennheiser 406 T matched pair
Mackie HR824 mk2

lots of fine guitars


homestudio, retired guitar teacher, enjoying life and recording
Reply With Quote
  #6  
Old 10-04-2023, 11:57 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 24,893
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
It says you have authorization issue.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-04-2023, 12:13 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 13,767
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

And you haven’t updated anything like OS or anything?

I thought we needed to have the 2.0 version for 10.3.5 and up but it was a long time ago and i am sure I am wrong there.

I think we had Version 2.0 for PT10.3.8 HD and then PT 12.X and version 3 so if you have not dome anything, do a Preferences delete and then let the computer re-find asll the plugins and see if that helps.

And the ilok key is the first Gen green ”key” shape right? All the other licenses works that is on that ilok key?
__________________
Best Regards
Christopher

#thestruggleisreal
—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #8  
Old 10-04-2023, 01:03 PM
lonestarparis lonestarparis is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 200
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

You're right: I have one old green iLok key and one 'modern' smaller one. All other licences work fine.


I downloaded the four STRIKE 1.5 cd's on an USB stick and every time I re-install it it says OK.



(My PT isn't HD, by the way).



And my STRIKE is version 1.5. Rather old, but for my recordings just fine.


I'll try a Preferences delete, as you suggest.
__________________
PT 10.3.7
iMac late 2013
OS X 10.8.5
Digi 002 console
Novation 25 sl mk 2 controller
Focusrite Platinum Voicemaster pro
AKG 451 C matched pair
AKG 414 C XLS matched pair
Sennheiser 406 T matched pair
Mackie HR824 mk2

lots of fine guitars


homestudio, retired guitar teacher, enjoying life and recording
Reply With Quote
  #9  
Old 10-04-2023, 01:39 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 24,893
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

Strike 1.5 was released on March 6th, 2009.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-05-2023, 12:29 AM
lonestarparis lonestarparis is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 200
Default Re: STRIKE doesn't run anymore

Hi jFreak,


On my iLok key STRIKE 1.5 is active. Does this mean that it is authorized, as far as iLok is concerned?


On the same key I see that my original STRIKE 1.0 is inactive. And I can't change that to active.



I also opened Preferences: there I see STRIKE 1.5, as if all is normal. Should I trash all what's in it and hope for the best? Or should I only delete STRIKE 1.5?


Starting a recording I get this error: "Protools could not load the following plug-ins, because no valid authorization could be found, the iLok key was not connected or the plug-in was damaged: STRIKE.dpm"


So you were right: it is an authorization issue.



Both my iLok keys seem OK. And all other plug-ins work perfect.


I hope this info is helpful?
__________________
PT 10.3.7
iMac late 2013
OS X 10.8.5
Digi 002 console
Novation 25 sl mk 2 controller
Focusrite Platinum Voicemaster pro
AKG 451 C matched pair
AKG 414 C XLS matched pair
Sennheiser 406 T matched pair
Mackie HR824 mk2

lots of fine guitars


homestudio, retired guitar teacher, enjoying life and recording
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Phoenix II doesn't work anymore mnstudio Pro Tools 1 01-03-2022 02:00 AM
MBox 3 Pro doesn't read anymore tdames FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 1 04-20-2015 11:20 AM
itunes doesn't work anymore?!?! ichbin Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 01-09-2006 05:38 PM
Midi doesn't work anymore kd_rome MIDI 1 06-24-2004 10:16 AM
Doesn't anybody use Masterlist CD anymore?? Nine Spine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 11-21-2002 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com