Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2004, 04:43 PM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,557
Default Focusrite Forte Suite

Anyone try the Focusrite Forte Suite. I'm just checking out the demo and I'm liking it so far.

Shan
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2004, 11:10 AM
Nicolaim Nicolaim is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 23
Default Re: Focusrite Forte Suite

I just checked the ISA 110 and sounds really great..is one of the best eq plug ins available..besides i can put 211 instances
in my P4 before cpu indicator gets red in a dverb test type...

(just for reference: 252 digiracks 4 band eq
43 instaces of TrackS)

Nico
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2004, 12:19 PM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,557
Default Re: Focusrite Forte Suite

Well, I spent a few hours with this and I think its great.

Shan
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #4  
Old 03-26-2004, 01:01 PM
TheLP TheLP is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,264
Default Re: Focusrite Forte Suite

im gonna try it out
__________________
[TheLP]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Focusrite Forté Suite AAX? RokVox AAX Plug-ins 32 06-27-2016 01:32 PM
FS: Focusrite D2/D3 + Forte Suite Bundle misioka Buy & Sell 0 07-22-2013 01:09 PM
Anyone have presets for Focusrite Forte Suite? GenerationM Tips & Tricks 10 08-12-2008 07:39 AM
Focusrite Forte Suite GUI Dutchmuzik Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-26-2005 08:27 AM
Anyone try out the Focusrite forte suite Yet!!!! lenny ace 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-21-2004 06:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com