Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-23-2013, 03:11 AM
Kristo Kotkas Kristo Kotkas is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Tallinn, Estonia
Posts: 634
Default Sluggish surround panner? D-Command

The external surround panner for D-Command acts rather sluggish, giving normal response for couple of seconds, then halts, then works again. Any advise what might be happening?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2013, 05:18 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,606
Default Re: Sluggish surround panner? D-Command

have you tried recalibrating it?
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2013, 02:26 AM
Kristo Kotkas Kristo Kotkas is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Tallinn, Estonia
Posts: 634
Default Re: Sluggish surround panner? D-Command

Quote:
Originally Posted by Craig F View Post
have you tried recalibrating it?
Actually no, did not even know this would be possible. Will try to see how this goes, but it's not the corners the tracking gets stuck, it's rather in the center area. Sort of like cable issue or something like that but I know cabling to be fine.

Could it be that some midi interfaces work better than others? Right now I have a noname (Icon http://www.icon-global.com/Midi+Inte...o_Cube+Mi3.htm) midi interface, also did not install anything for the interface or surround panner, they just worked.. but as I said, the panner is sluggish and not only when transport is steady and you test it but will write jerky automation when in write automation.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-01-2013, 12:06 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,606
Default Re: Sluggish surround panner? D-Command

I miss interpreted your first post, I was thinking D-Con's panner mounted externally
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
D-control surround panner use with D-Command? dicky.chan ICON & C|24 0 08-19-2013 08:50 PM
Surround Panner Option with Command 8 KCMJace Post - Surround - Video 0 01-08-2007 02:56 PM
Surround Panner options for D-Command?? SteveBorne ICON & C|24 5 04-15-2006 12:45 AM
Surround Panner and D-COMMAND? PTGuy Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-10-2005 02:10 PM
Anyone know of a surround panner for NT? jamerkel Pro Tools TDM Systems (Win) 0 02-14-2000 11:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com