Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2009, 02:34 PM
kakeneeditoo kakeneeditoo is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 28
Default Bouncing LE icon - no launch - applied pre-binding

OK, this happened once before, I applied the pre-binding script and things were fixed.

Now its happening again and the pre-binding script does not fix the problem.

so PT is disabled and I can't record songs - can anybody help???

I'm running Tiger, LE 7.4

I have order Leopard and am planning to upgrade to 8.

But until then, can somebody help me out here?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2009, 02:40 PM
KingFish KingFish is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Nashville TN
Posts: 2,660
Default Re: Bouncing LE icon - no launch - applied pre-binding

Run the latest cs Update installer for Pro-Tools (even if you already Have)

if that doesn't bail you ourt

- CLEAN Uninstall PT
- Download and run the 10.4.11 COMBO Update from Apples site
- Re-Install PT & cs Update

and you should be up and running.
__________________
David

- MacStudio M1
- HDX II Sonnet xMacStudio
- 16x16 HD i/o x 6
- PT ULTIMATE
- SONOMA
- ProTools Dock / S1 / Control App
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Bouncing Protools 9 icon roberts macOS 1 12-16-2010 09:58 AM
Pro Tools 8 bouncing icon. Will not launch. LAJay Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 07-28-2010 09:36 AM
Bouncing icon revisited georgej 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-05-2009 06:32 AM
OSX 10.4 ProTools LE 7.3 Launch Failure/Bouncing Icon on Dock JohnColtrane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-29-2008 12:22 PM
Bouncing Icon for Mac mini ROCKNOID 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-05-2008 04:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com