Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-06-2007, 05:55 AM
cary chilton cary chilton is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: CANADA
Posts: 786
Default Interlok / PACE question

My PT LE 7.3.1 cs1 working fine, however, I thought I would check PACE's site to see if there were any updates :

http://www.paceap.com/dldrvr.html

My question is should I download:
InterLok Win32 bit drivers installer v5.5.0.2618 ???

I really do not know much about pace or even how to check if I am up to date.
I DO remember in the past trying update my interlok drivers and having a real mess of a time.


Recommendations?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-06-2007, 09:16 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: Interlok / PACE question

Unless you're having problems, there's typically no need to update.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 04-06-2007, 09:17 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Interlok / PACE question

To check the version of your current drivers, right click on C:\WINDOWS\system32\drivers\TPkd.sys, select "Properties" and click the Version tab.

Personally, I would always recommend to be up to date on the PACE drivers. I'm not sure what problems you had (or even what problems you could have had), as the process is fairly straightforward and, well, easy.

The only problems I have ever had regarding the PACE drivers is when I didn't have the latest ones installed.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #4  
Old 04-06-2007, 10:24 AM
cary chilton cary chilton is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: CANADA
Posts: 786
Default Re: Interlok / PACE question

thanks, I downloaded the latest without any problems! I don't know why I had trouble before. I just remember that I had saved the latest PACE and Interlok drivers and after reformatting my computer, rather than going to the site, I used the saved installers. I remember when I had put my ilok key in, the software was trying to register or validate the key or something and I had gotten errors messages....
Reply With Quote
  #5  
Old 04-06-2007, 10:40 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Interlok / PACE question

ilok and PACE, while related, are NOT the same thing. The ilok software requires the PACE drivers, but the software to use the ilok is totally different and separate from the PACE drivers.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10.3.6 Pace Interlok Drivers Need Updating Error leobaker Windows 4 08-05-2013 02:14 PM
7.4.2 start up > PACE Interlok Loop! rsaltmarsh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-03-2008 03:38 PM
PACE Interlok Error Question 1150Post Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-11-2006 07:08 AM
pace interlok drivers? halfguard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-23-2006 11:01 PM
iLok/PACE question jpoprock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-28-2003 08:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com