Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-04-2021, 03:47 PM
Jimibrix Jimibrix is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Nowhere, USA
Posts: 106
Default 003 freeze ups? What could be wrong?

Im experiencing something which happened suddenly, about 2 weeks ago. I get my session up, everything seems to be working, when after 2 or 3 minutes, the on screen console freezes still, all sound goes off to silent, but the counter is still moving. The 003 console then goes to 'Offline" with my firewire light blinking. When I go into playback engine and switch from 4g to 5g, or 5g to 4g, it comes back on, diaolog returns to 003 screen, whereupon the same thing happens again after 2 or 3 minutes, and i go into playback engine and move it again, back to 4g, or 5g vice versa. Any clues as to whats happening? I uninstalled pace, ilok, Protools and 003 drivers, then reinstalled them all fresh. No change.
Any ideas?

Using PC windows 7, 64b, protools 10.3, using Digidesign 003 console. Plugins are working.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Commit / Freeze / Rendering Tracks causing Pro Tools to freeze or crash iamkimosabi Pro Tools 2020 9 05-09-2021 02:43 PM
Pro Tools 10 HD (Cursor Freeze/Playback Freeze) vinlance Pro Tools 10 1 07-13-2013 11:40 AM
Wrong file is being played and waveform is wrong jmullins 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-30-2010 12:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com