Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-20-2012, 02:35 AM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Pro Tools 10 crashes on Export Clips As Files.

It just crashes. Anyone?
__________________
MacPro 2.66GHz 8Gb RAM Mac OS X 10.7.5, Pro Tools 10.3.3, DIGI 003 Factory, LogicPro 9.1.8, Tascam FW-1884, Adam A7, Roland TD-20, Yamaha SY-99, Audiotechnica ATH-M50.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-20-2012, 02:53 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,678
Default Re: Pro Tools 10 crashes on Export Clips As Files.

Quote:
Originally Posted by yamahadrums View Post
It just crashes. Anyone?
Hi,

Is it just the one session or are all your session having this problem?

If you select just one clip file and export does it do it?

what bit rate and frequency are you using?

What bit rate and frequency are you exporting to?


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-20-2012, 02:56 AM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Re: Pro Tools 10 crashes on Export Clips As Files.

Haven't tried with another session yet.
No matter if I select 1 or multiple clips-it just crashes.
I export the same bitrate and freq as the original files in the project.
__________________
MacPro 2.66GHz 8Gb RAM Mac OS X 10.7.5, Pro Tools 10.3.3, DIGI 003 Factory, LogicPro 9.1.8, Tascam FW-1884, Adam A7, Roland TD-20, Yamaha SY-99, Audiotechnica ATH-M50.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-27-2012, 11:51 AM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Re: Pro Tools 10 crashes on Export Clips As Files.

Bump! Pro Tools HD 10 keeps crashing on export. I do not own the HD version, but I am testing a free 1 month trial, which expires on January 8-th. Could it be the HD causes these crashes?

Changed from Multiple mono to Interleaved fixed it.
__________________
MacPro 2.66GHz 8Gb RAM Mac OS X 10.7.5, Pro Tools 10.3.3, DIGI 003 Factory, LogicPro 9.1.8, Tascam FW-1884, Adam A7, Roland TD-20, Yamaha SY-99, Audiotechnica ATH-M50.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Title/Name confusion with "export clips as files" stargazer macOS 0 03-02-2014 11:05 PM
Export Midi Clips txshonk Pro Tools 10 2 04-06-2013 08:28 PM
Export Clips as Files... (to mono) Ryan Young macOS 4 06-06-2012 12:41 AM
Clip Gain and Export Clips as files Farmer Dave macOS 2 03-18-2012 10:48 AM
AV4.0 ADR Group Clips export alex weber Post - Surround - Video 1 06-23-2010 06:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com