Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-05-2010, 08:13 AM
tritonkorg tritonkorg is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: California
Posts: 165
Default Export Midi problem in pro tools 8.04

I've been using Pro tools LE since 6.8 and never seen this issue before. Just upgraded to 8.04 and noticed this problem for the first time. A quick search turned up with nothing , so hopefully someone could help me out with this.

Basically, when I try to Export the midi session , the Task Manager window pops up and it reads: "Synchronizing fgh.mid". And it stays like that forever. If I want to close the session 10 minutes later, it says " there are some incomplete tasks. Quit anyway? " The midi file gets exported, but it's unreadable.

This process used to take me less than 3 seconds. i would simply export the midi file and load it into my Korg keyboard. Now, the same keyboard can't read the file. Obviously, it has to do with the way pro tools is acting up.....

I'm still using my PC turnkey system which runs on windows XP service pack 3. I don't have any other problem with it...Could this be a bug?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2010, 05:50 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Export Midi problem in pro tools 8.04

Did you install Pro Tools 8.0.x on a fresh Windows XP partition?
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 08-05-2010, 07:06 PM
tritonkorg tritonkorg is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: California
Posts: 165
Default Re: Export Midi problem in pro tools 8.04

Did I install it on a fresh partition? No, I didn't make a new partition or anything like that. Just installed it in the same location as where the original pro tools 6.9 ...7....and now pro tools 8 was installed.
I've been fooling with this all day, and it really pisses me off. Every time I want to export the midi, the task manager window pops up. I'm totally out of ideas at this point. This was never reported before?
Reply With Quote
  #4  
Old 08-05-2010, 08:47 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Export Midi problem in pro tools 8.04

I would recommend you install a fresh Window XP to a newly formatted partition drive and install Pro Tools 8.
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 8.1, MP3 export problem jkess Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-04-2012 01:00 PM
Strike-Export Midi Problem...... Bushpig Virtual Instruments 23 02-02-2011 05:26 AM
Strike Midi Export problem John Prusinski Virtual Instruments 12 07-16-2007 08:22 PM
Strike - Export Midi Problem Blank Frank Virtual Instruments 3 01-01-2007 03:33 AM
Midi export-Tempo problem DaddyG MIDI 3 01-07-2003 11:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com