Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-18-1998, 01:57 PM
Camilo Orozco's Avatar
Camilo Orozco Camilo Orozco is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Toluca, Mexico
Posts: 969
Default PT NT and Mackie HUI

Can I use PT NT with HUI at this time??
__________________
Camilo Orozco
Like us on www.facebook.com/artedigitalestudio
www.estudiodegrabacion.com.mx
Reply With Quote
  #2  
Old 11-18-1998, 02:19 PM
Digi Engineering Digi Engineering is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Berkeley, CA USA
Posts: 1,406
Default Re: PT NT and Mackie HUI

Yes. HUI is supported in the first release of PT NT.
-Mike Rockwell
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can the Mackie Control extender work w/o Mackie Control? fingerz88d 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-03-2003 08:52 AM
a note from Mackie about the Mackie control remote Pro Tools TDM Systems (Mac) 100 11-02-2002 12:25 AM
new Mackie Control.. vs. old Mackie HUI Madmaxxb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-24-2002 04:19 PM
OT: MAckie 24-E Chompers Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-16-2001 09:57 PM
001 & Mackie DB8 or HUI... naman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-23-2000 08:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com