Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-09-2011, 11:33 PM
theguitarfreak theguitarfreak is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Kolkata
Posts: 6
Default Pro Tools 9 TCE error

I just installed Pro Tools 9 on Snow Leopard 10.6.6. But whenever i start the program i get a pop up message saying:

"Could not create the TCE plug-in's factory default because a DAE error was encountered (error #0)."

Pro Tools opens up fine. But then again when i try to load EQ 3 1-band from the audiosuite menu i get another error message saying:

"The AudioSuite plug-in could not be instantiated because DAE is low on memory (error #7053)."

And again when i try to load EQ 3 7-band, i get yet another error saying:

"The AudioSuite plug-in could not be instantiated because a DAE error was encountered (error #-7400)."


I have uninstalling, removing all left out digidesign files, reinstalling and even formatting. But this same error pops up everytime. Can anyone help?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 8: Activation code not working/Error: Data Error (cyclic redundancy check) Mattmattmatty Windows 2 05-01-2013 04:26 AM
H/W Buffer Error (pro tools error -6104) Only 1 audio track running. kieran.mia macOS 1 01-29-2013 01:39 AM
Pro Tools Creative Collection returned an error. Error: -2147213312 sirprotools 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 03-24-2011 06:17 PM
Pro Tools Creative Collection returned an error. Error: -2147213312 THAPRODUCERZ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-05-2010 02:14 PM
error#4 and error #7100, pro tools crash! audioluche Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 06-19-2006 06:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com