Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-07-2002, 02:04 PM
trey trey is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Chicago, Illinois
Posts: 9
Default Audiosuite "Access denied"

Everytime I try process (edit) and audio track,with any of the audiosuite plugins I get the access denied message. It works fine as a plug in. I have to "save copy as" and then open the new file in order to process the track. Is this normal?? If not, how do i fix it. The manual hasn't helped.
Thanx for your help [img]images/icons/confused.gif[/img] tresmanera@yahoo.com
Reply With Quote
  #2  
Old 03-07-2002, 02:26 PM
mlemos mlemos is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: new york
Posts: 1,114
Default Re: Audiosuite "Access denied"

trey,

It sounds like some of your audio files have their file attribute set to 'read-only'.

You can manually check the read-only attribute for each file by right clicking on it, selecting properties and making sure that read-only is deselected.

You can also use a command prompt to deselect read-only from all of the files.
Just navigate to your audio files folder and type 'attrib *.* -r' without the quotes.

If you aren't very familiar with DOS I would do it manually though to avoid any problems.

Good luck,
Marc
Reply With Quote
  #3  
Old 03-07-2002, 09:20 PM
trey trey is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Chicago, Illinois
Posts: 9
Default Re: Audiosuite "Access denied"

Thank u Marc . U hit the nail on the head and I am, once again, a happy producer. [img]images/icons/grin.gif[/img]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Could not complete your request because Access is denied" ColinSound Windows 2 05-13-2013 03:58 PM
Does "Westmere" qualification apply to "Bloomfield" and "Gulftown" also? bashville Pro Tools 10 5 03-23-2013 04:04 PM
hardware buttons for "preview", "capture" and "punch" evs Post - Surround - Video 1 12-06-2010 01:28 PM
"access violation " protools can not make auto backup " nachonieto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-16-2008 04:54 PM
"access denied" when using audio suite plugs lewis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 25 08-16-2001 01:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com