Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-14-2002, 02:47 PM
lesoufs lesoufs is offline
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Paris
Posts: 80
Default Re: Current PC, going to MAC, help anyone?

wellcome to the small part of the expensive cake [img]images/icons/wink.gif[/img]
where since 1984 everything has changed

Ok this is a joke but Apple has got a Grammy Hey hey
__________________
G5 2 Ghz, Digi002, Protools LE 6.7, Logic Pro 7.1 Mac OS X.3.9 / T61 vista Protools 8 for the road Paris France
Reply With Quote
  #2  
Old 05-14-2002, 03:01 PM
Larbabe Larbabe is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: LA, CA
Posts: 179
Default Re: Current PC, going to MAC, help anyone?

Been there, done that. It works great. My Mac 733 Quicksilver is a workhorse. I've had it for about a year and not a problem. Digidesign will exchange the PTLE software for you. [img]images/icons/grin.gif[/img]
Reply With Quote
  #3  
Old 05-14-2002, 09:40 PM
Morningstar Morningstar is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 345
Default Re: Current PC, going to MAC, help anyone?

You probobly won't need to exchange, if your purchase was recent you might have gotten two cd's like I did, one windows one Mac, and this was what, a year ago? You then call Digi and tell them you're one of the good guys now...
__________________
Simplfy
Reply With Quote
  #4  
Old 05-15-2002, 01:18 AM
voxpitch voxpitch is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Cape Cod, MA
Posts: 66
Default Current PC, going to MAC, help anyone?

I am currently running the 001 and PTLE 5.11 on a PC. I am thinking of crossing over to the MAC world now and I wanted to make sure that my PCI card adn software would move right over. THE CD says it includes MAc as well, anything I am not aware of? Thank you-
Reply With Quote
  #5  
Old 05-15-2002, 01:28 AM
KemikAL KemikAL is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: the dirty south
Posts: 191
Default Re: Current PC, going to MAC, help anyone?

any plugins you have will not work on the mac ....good luck..
__________________
M.O.B.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-15-2002, 01:32 AM
voxpitch voxpitch is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Cape Cod, MA
Posts: 66
Default Re: Current PC, going to MAC, help anyone?

I understand that, but the system will work right?
Reply With Quote
  #7  
Old 05-15-2002, 01:43 AM
ckerian ckerian is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Denver
Posts: 993
Default Re: Current PC, going to MAC, help anyone?

absolutely!! any help doing this can be answered here. it will work and you'll be way happy.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Difference between 192 I/O and current HD I/O stevedemena Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 8 05-23-2011 09:33 PM
Using LE with a current, new Mac...? bentropy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-02-2007 01:58 AM
ai-3 still current? gleiter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 07-08-2003 09:26 PM
Looking to buy 001, ? with current pc guitarj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-10-2000 08:08 PM
Dual processors, current OS, current apps and the future. Kickin.da.speaker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 07-21-2000 03:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com