Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-05-2010, 10:16 AM
The Dubnicks The Dubnicks is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Beverly, MA
Posts: 230
Default Erratic Delay Compensation behavior (bug).

Was working on a session (PT9, Mac Pro, 10.6.4, 512 Buffer, Long setting, no where near the sample limit) that seemed to just stop compensating for the delay incurred by buses, specifically busing from an aux track. Even with all plugs off, the comb filtering was obvious. Switched to short setting and back, didn't resolve it. Turned delay compensation off and then on again didn't solve it. Finally, just started the session over, and so far it's ok. Again, the session was not incurring anywhere near the delay limit (a limit that seems sort of silly coming back from Logic, where you just turn it on and there is no worry about limits) and with all plugs off, the delay was audible. Hope this is a bug that gets a fix soon - if not, guess I'll stick to mixing in Logic.
__________________
PT 10 and Logic 9.1.6
OSX10.6.8
Mostly Focusrite Saffire, sometimes Digi 002R
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 9 Delay and Delay Compensation on Aux Tracks and Bussing CNSound macOS 1 01-27-2012 12:10 PM
Delay compensation- choice of 'Medium delay'? dtmprod Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-06-2010 12:00 AM
Strange Behavior on Long Delay Compensation rnt_u_listnng Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-18-2004 09:41 PM
LE 6.0.1 introduces erratic midi behavior LSRdigital 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-06-2003 12:17 PM
Automation erratic behavior nubus system Cabin Studios General Discussion 0 01-05-2001 10:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com