Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-03-2004, 04:03 PM
Ducati 996 Ducati 996 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: CA
Posts: 200
Default Native core card , & C8 /C24 , run Protools

I've been preaching / begging for the return of the AM11 card type system / pci card for years on this board.
as I am tired of having the digi gear only being a big DONGLE for all my real pro equipment.
Or make the fader hardware control surfaces i.e. ( C8 or C24)
suffices as " hardware found " to run Pro tools ....
Wouldn't It be great If we could run a control service , like C8 or C24,
and it would "satisfy the Programs need " to be running a Digi peace of equipment
Ok we have some Digi products that satisfy the hardware requirements wile others stand by hopelessly with no reason or rime to it.
002 = control surface/faders , + digital and analog IO / converters... works alone.
002 rack = digital and analog IO / converters... works alone
Command 8 = 002 style faders digital and analog IO / converters... Does NOT WORK alone.
So to be able to run the program the reasoning is
IO + faders = yes (002)
IO + No faders = yes (002r)
Faders + no IO = NO (C8)
I've been waiting ever since they dropped the AM11 tool box card back when.. to get a new PCI NATIVE CORE CARD,
or something that will allow us to break out of the box. and use our other gear, us who have other High-end gear and don't need more./
or don't want a huge 002 "Dongle"
...everything is optional, but running their converters is a must . ?
I can't be alone In wanting a Native core card ,
OR having C8 /C24 , to satisfy the hardware requirements for PT?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-03-2004, 09:31 PM
Ducati 996 Ducati 996 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: CA
Posts: 200
Default Re: Native core card , & C8 /C24 , run Protools

Funny ... I got a private e-mail stating It will never happen.
...Well I am not really arguing that,
It would be nice to have that option though , wouldn't it ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid hd native core card used $1200 Killbert Buy & Sell 3 01-14-2014 06:16 PM
AVID HD NATIVE PCIe CORE CARD CHEAP!!! Killbert Buy & Sell 0 01-09-2014 06:44 AM
WTB: Native HD Card with Protools 10 SoundEng1 Buy & Sell 3 01-27-2013 11:23 PM
ProTools 9.0 and HD Native Card on OS 10.6.8 MGohil macOS 4 06-27-2011 10:52 PM
Native core card Ducati 996 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-26-2004 11:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com