Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2005, 06:58 PM
SBishop SBishop is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 7
Default midi timing issue in 6.8 and 7

I've had this problem since the initial release of m-powered and was never able to find a solution. I had hoped version 7 would alleviate my troubles but unfortunatly it has not so I will post again hoping someone else has expirienced this and knows what's going on.
For some reason, any midi being sent to any destination, either a softsynth or hardware through the audiophile 2496 midi out plays back with extremely inconsistant timing. I've adjusted the buffer size and the DAE playback engine level up and down, back and forth and it has no effect on this.

hardware:
ASUS P5T-533 C MoBo
P4 2.4 Ghz non HT
1 Gig PC1066 RDRAM
2x40 Gig HD's
Delta Audiophile 2496

I've been trying to migrate to Pro Tools as my main DAW since the relase of M-Powered, but since I do a large amount of MIDI programming, this has been impossible.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI timing issue Reynard Foxe Pro Tools 10 0 11-21-2012 04:03 PM
Sync issue, pro tools MIDI and MIDI controller, timing issue Angelo of Onello 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-29-2011 07:57 AM
MIDI timing issue PT9? antidogmatiq Pro Tools 9 3 04-22-2011 09:16 AM
midi timing issue corp MIDI 1 04-06-2011 10:39 AM
MIDI timing issue with 7.3? Rammelt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-12-2006 12:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com