Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2003, 11:59 AM
Alhuero Alhuero is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Vista, CA
Posts: 43
Default Mbox Analog Input with Digital Output

So I thought I figured out a novel way to use the pre's on the Mbox to feed into an external 8-track recorder with suspect pre's, but I'm getting some strange clicking (jittering) on the inputs after running them for awhile.

What I've done is hooked up two microphones to the analog inputs on the mbox and setup a phantom session enabling record on two tracks panned hard left and hard right. I've then taken the S/PDIF RCA digital out of the mbox to a converter which translates the RCA to an Toslink optical output; the required feed to my recorder.

It all seems to work fine for awhile, but eventually I start getting a clicking noise on the mbox inputs that continues even with the mics disconnected. The only way to get rid of it is to close the session and reopen it.

I'd be interested in any guesses on what might be causing this.

Thanks, Alex
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digidesign 192 Analog I/O with Avid Input, Output and AES DB25 Breakouts N1h1l1ty Buy & Sell 5 09-04-2014 10:02 PM
Digidesign 192 Analog Input Card and Analog output Card for Sale MusicEngineer Buy & Sell 1 03-03-2014 09:03 AM
Does the Mbox output to both analog and digital simultaneously? DJ Hellfire 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 08-06-2008 09:09 AM
DIGI 003 Factory - No Analog Audio Input / Output travisgregorash 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-08-2007 08:53 PM
Digital Output from 888/16 isn't compatible with Digital Input of TC M2000 & PCM 80 beerbr Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-02-2000 08:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com