Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2005, 06:15 AM
Sharritan Sharritan is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Richmond, VA
Posts: 193
Default Re-Activating de-activated plugins

I opened a session with a bunch of Waves plugs on one of my systems that I have not installed the Waves stuff on. Needless to say, it de-activated the plugs. I cant seem to figure out how to re-activate them when opening on the original system. I didnt save the setting so I really need to figure out if this is possible.

Any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2005, 06:54 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Re-Activating de-activated plugins

ctrl+start+click on the plugin in question.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2005, 07:19 AM
Sharritan Sharritan is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Richmond, VA
Posts: 193
Default Re: Re-Activating de-activated plugins

That did it. Thanks Shawn.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When trying to get my upgrade activated (HELP) Mista808 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-04-2009 05:18 PM
PT failing to load activated plugins MStephens 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-23-2007 05:40 PM
help!!! activating plugins. eisleyowen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-19-2007 11:35 PM
ACTIVATING the MAXIM and D-FI Plugins dounfol 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 04-30-2004 08:10 AM
Wrong DAE activated Alex Morales 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-27-2003 04:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com