Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-14-2010, 11:45 AM
joshfrog94 joshfrog94 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 8
Question Record enabling multiple tracks

The new sessions I am opening are not allowing me to record enable more than one track. After i have enabled one and its' red light comes on, it goes out when I record enable another track. Have I inadvertently changed settings or what ? Any help will be greatly appreciated.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem when record enabling stereo tracks! Herokazz Windows 5 10-19-2012 05:34 AM
record enabling a group of tracks lululu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-05-2009 08:40 AM
LOUD Click when record enabling tracks in 7.3 cfb25 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-14-2006 06:46 AM
Record-enabling tracks turns automation inactive CHD Post - Surround - Video 4 04-05-2006 07:26 AM
Record-enabling several tracks at once j20056 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 03-05-2002 02:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com