Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-08-2007, 11:42 AM
tromostheory tromostheory is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 10
Default sustain cuts out while recording midi

I have a digi001 with a fairly powerful pc that is very stable in all other respects. When I record a midi track, usually triggering a sampled piano, the sustain will cut out randomly. I've tried both reason pianos, and Akoustik piano, and I've tried PT 6.1 and 6.4. Any ideas as to why this might happen? thanks.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with MIDI Sustain Pedal while recording ChrisSimon Pro Tools TDM Systems (Mac) 72 06-25-2014 10:30 AM
Sustain problems while recording MIDI play4theworld 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-08-2010 07:09 AM
Sustain pedal cuts out while recording. Can't figure it out. jmeharry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-09-2009 09:13 PM
Problem with recording MIDI piano sustain pedal Chris7514 MIDI 5 06-11-2008 12:56 AM
Sustain Pedal in Midi recording in PT LE Arya44 Tips & Tricks 1 11-09-2003 11:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com