Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-14-2006, 06:46 AM
cfb25 cfb25 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: California/ New york
Posts: 462
Default LOUD Click when record enabling tracks in 7.3

I'm getting this really loud click/pop when i first record enable tracks in a session. After opening a session (any session new or old) the first time i record enable a track i get a pop that even hits the clip indicators on the meters. Aux tacks, audio tracks, whatever... Its really loud and really annoying, to the point where I have to turn headphones or speakers all the way down, and then just record enable them all to get it out of the way.... Anyone else getting this/ know whats going on?
__________________
Chris Beaver Music
www.myspace.com/chrisfrankmusic

The Note Music
www.myspace.com/thenotemusic
Dual 2.0Ghz PPC 3gb Ram, Digi 002R
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem when record enabling stereo tracks! Herokazz Windows 5 10-19-2012 05:34 AM
Record enabling multiple tracks joshfrog94 Pro Tools 9 2 11-14-2010 12:33 PM
record enabling a group of tracks lululu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-05-2009 08:40 AM
Record-enabling tracks turns automation inactive CHD Post - Surround - Video 4 04-05-2006 07:26 AM
Record-enabling several tracks at once j20056 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 03-05-2002 02:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com