Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-08-2010, 10:50 PM
steverido steverido is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brighton UK
Posts: 118
Default Rob Papen Predator Crashes In LE8

I have the latest updates but I have never been able to run Rob Papen' Predator in Pro tools. If I use it in Live 8 it is not a problem.

When I add it as an instrument i get the following error box come up; Application 'Predator_MTO' has caused the following error:

DCOM connection to program 'Synsopos.exe' failed.
Error:Unspecified error.

Does anyone know what this means please?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2010, 06:34 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Rob Papen Predator Crashes In LE8

Have you installed the latest version of the eLicenser? I think that's where that error is coming from.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 09-09-2010, 09:15 AM
steverido steverido is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brighton UK
Posts: 118
Default Re: Rob Papen Predator Crashes In LE8

I have just installed the latest elicencer and it has solved the issue. Thanks for your help.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2011, 06:30 PM
Shifted Music's Avatar
Shifted Music Shifted Music is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: San Francisco
Posts: 1,010
Default Re: Rob Papen Predator Crashes In LE8

any one using it in PT9.

I just encountered a wierd issue with BF2A in a session with predator and a few other digi only VI's

J
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Predator 1.6.4 32 bit PT10 Shifted Music Virtual Instruments 1 09-03-2013 04:12 PM
Rob Papen Predator AAX guatamas AAX Plug-ins 0 07-02-2013 02:30 AM
From where com the original alien and predator sounds Ale Post - Surround - Video 10 06-22-2010 04:19 PM
Predator RTAS Shifted Music Virtual Instruments 2 06-21-2009 04:49 PM
predator on PT ?????? fredson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-01-2009 01:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com