Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-16-2005, 04:31 PM
DEXTERITY DEXTERITY is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 50
Default Keep losing automation points

I was wondering if someone could please help me. I am using a dual 2.0 G5 with LE 6.7. I am trying to automate a 75 minute mix and for some reason my automation keeps changing on its own. For example, I will have a certain part of a track muted until the next track comes in but the mute points keep changing. I will write the automation so maybe minutes 1:00 - 1:30 should be muted on track one, then start to play at 1:30. however, the entire track is staying muted, it doesn't remember when to "unmute".

if I go back and check the automation after recording it, it plays correctly. But if I save and start from the top the entire track is staying muted. I hope that makes sense. Everytime I fix it, it does the same thing all over again. Any suggestions?

Also, if I record my automation then edit my mix, such as move tracks around do I lose my automation for those tracks? This isn't what happened in this case, but I was wondering because I need to delete something and bring everything forward by a few minutes but was wondering if I will lose my auto. thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-17-2005, 12:23 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,806
Default Re: Keep losing automation points

Is this problem happening in this session or all sessions?

I would first start by trashing preferences - if that doesn't work it could possibly be session corruption - try using 'Import Session Data' and import all the tracks into a new session.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 08-17-2005, 04:09 PM
DEXTERITY DEXTERITY is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 50
Default Re: Keep losing automation points

Thank you for your response. It has been happening the past few projects I have worked on. Should I try trashing the preferences? I assume I can find the correct way to do that under the answerbase?

Thanks again for your help.

Is there anything in particular that would corrupt a session?
Reply With Quote
  #4  
Old 08-18-2005, 10:40 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,806
Default Re: Keep losing automation points

You can find info on trashing preferences in the 'Setup and General Troubleshooting' sticky at the top of this forum.

There's usually no 'typical' reason a session corrupts - possibly a drive read or write error or maybe a bit of data being read or written to RAM incorrectly.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 08-18-2005, 06:05 PM
DEXTERITY DEXTERITY is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 50
Default Re: Keep losing automation points

Thank you very much for your time and help.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Phantom Automation Points...arg! kirkbross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-25-2013 05:20 PM
PT 10.3.4 is creating automation points. Rickaudio macOS 7 04-03-2013 02:31 PM
PT 8 Automation Break Points myke2242 Post - Surround - Video 7 04-20-2009 11:17 PM
Automation points resolution ishur Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-17-2006 03:30 PM
random automation points ... JEdmunds 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-01-2002 11:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com