Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2004, 09:00 PM
RobD RobD is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 5
Default Unable to create DAE deck problem

HELP, I read back and tried all the suggestions on the last few pages. I unplugged the USB (many times), I trashed the DAE prefs, Digi setup, and Mac prefs. I downloaded the USB driver and Firmware updaters. I initialized my drive and reinsatlled my OS, I reinstalled PT a couple times. I still get "unable to create a DAE deck". Please help.
I'm using a G4 Dual 800, OS 9.2, M Box, PT 5.2.1
Thanks, Rob.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'Unable to create DAE deck' in 10.2.4 Merlyn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-25-2003 12:49 AM
Unable to create a DAE deck cheekypaul 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-26-2002 04:37 PM
Unable to create DAE deck? Old Man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-03-2002 03:33 AM
help: what is "Unable to create dae deck" ? montilla 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-21-2001 07:13 AM
unable to create DAE deck deepsleepsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-28-2000 06:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com