Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2004, 10:51 AM
RobD RobD is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 5
Default Another DAE Deck problem (revised)

HELP, I read back and tried all the suggestions on the last few pages. I unplugged the USB (many times), I trashed the DAE prefs, Digi setup, and Mac prefs. I downloaded the USB driver and Firmware updaters. I initialized my drive and reinsatlled my OS, I reinstalled PT a couple times. I still get "unable to create a DAE deck". Please help.
I'm using a G4 Dual 800, OS 9.2, M Box, PT 5.2.1
Thanks, Rob.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2004, 08:43 AM
GregDH GregDH is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2
Default Re: Another DAE Deck problem (revised)

Did you find a solution to the "unable to create a DAE deck" problem? I just encountered it for the first time last night and fear it's major. I'm running PTLE 5.2 on a Mac G4 (Digi 001). The answerbase suggests it's hardware or power source related. Everything was working fine 48 hours earlier, haven't done anything to the hardware or card or power source. I'm mystified and terrified. Is the box or card dead after less than two years? If you found a solution or any further info please reply.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LTC problem on MIX+ deck laybacks? mrcomber24 Post - Surround - Video 6 03-31-2009 10:58 PM
DAE deck problem please help joecool 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-13-2004 06:55 AM
Unable to create DAE deck problem RobD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-02-2004 09:00 PM
Problem with starting up - can't create DAE deck jonahmo Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-13-2000 05:55 PM
Trk 3 & 4 deck insert problem with v4.1v8 Poh Post - Surround - Video 1 05-10-1999 10:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com