Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-29-2013, 07:51 AM
Shatzer Shatzer is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Sherwood, AR
Posts: 579
Default Blue Screen 10.3.5

Just installed the update. Once it told me to reboot immediately got the BSOD. Uninstalled and went back to 10.2 as I was having problems before with 10.3.4. Not really looking for specific advice, just thought I'd share to see if anyone else experienced this. Never had any problems with Pro Tools until these last few updates.
__________________
www.shrapnelsoundstudio.com
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2013, 09:53 AM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Blue Screen 10.3.5

Knowing the specific BSOD message would help diagnose the problem. It may or may not be specific to Pro Tools.

I always like to run Memtest+ when ever I see a BSOD if just to eliminate bad memory.

I've seen BSOD errors once and a while after updating drivers, adding memory etc. Usually a reboot takes care of things and the error never returns. This is not common behavior and not something I would be overly concerned about. If however a certain program causes a BSOD on a consistent basis then some troubleshooting is in order. I'm not aware of anything in any of the 10.3.x updates causing a BSOD.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Win 7 Blue Screen ninjaroach 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 12-12-2010 06:52 PM
My first ever XP Blue Screen...help?? murph16 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-05-2003 01:56 PM
Blue Screen with LE on Win XP kiwiben 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 03-02-2003 02:02 PM
VxD and the Blue Screen quartermayne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-16-2002 07:25 PM
The Blue Screen RDOG 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-18-2000 04:14 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com