Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2000, 12:39 PM
dkapz dkapz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: oakland, CA, USA
Posts: 3
Default Hardware not recognized, intermittently

All of a sudden, when I launch Pro Tools LE, I get "Pro Tools hardware is either not present or in use by another application."

The card tests fine with DigiTest.

I just installed a Sonnet Ultra ATA66 so I could connect another large IDE drive as a dedicated audio drive to my beige G3/266.

Could the Sonnet card be a problem? Is there a particular slot that the Digi card likes to reside?

help!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2000, 03:05 PM
dkapz dkapz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: oakland, CA, USA
Posts: 3
Default Re: Hardware not recognized, intermittently

Followup to this--I reinstalled the ProTools software, and it worked, once. then back to the same problem.

????


<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial,Helvetica,sans-serif">quote:<HR>Originally posted by dkapz:
All of a sudden, when I launch Pro Tools LE, I get "Pro Tools hardware is either not present or in use by another application."

The card tests fine with DigiTest.

I just installed a Sonnet Ultra ATA66 so I could connect another large IDE drive as a dedicated audio drive to my beige G3/266.

Could the Sonnet card be a problem? Is there a particular slot that the Digi card likes to reside?

help!
<HR></BLOCKQUOTE>

Reply With Quote
  #3  
Old 07-31-2000, 03:15 PM
zavijah zavijah is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Mountain View, CA, USA
Posts: 373
Default Re: Hardware not recognized, intermittently

I've run into this message, but only after switching the sound output to use Digi hardware instead of the built-in Mac hardware. Check the Sound control panel to see what it's set to.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 Host/1394 light intermittently not coming on. PT can't find hardware! DJ Hellfire Windows 5 07-08-2011 02:38 PM
Hardware not recognized......... Ryan Butler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-28-2009 10:24 PM
hardware not recognized guitarzan25 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-13-2005 11:12 AM
M box Hardware not recognized on my PC Monching 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-31-2005 08:34 PM
Digi 001 Hardware Intermittently Found BASSKLEFF 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-27-2004 12:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com